Ceproka Team

Cestujete s námi už 29 let

Naším hlavním zaměřením je dovolená na míru, v rámci které provádíme veškeré služby uvedené na našem webu a to po celém světě. Pro jakékoliv roční období Vám dokážeme připravit dovolenou dle Vašeho přání. Pro někoho je dovolená poznávání nových míst. I s tím počítáme a máme ve své nabídce poznávací zájezdy, které každoročně realizujeme.

Nemáme problém zařídit běžnou katalogovou dovolenou, protože spolupracujeme s různými agenturami po celém světě. Rádi ji i upravíme podle vašich požadavků – zajistíme fakultativní výlety nebo zážitky. Další možností je po několika dnech odpočinku navázat poznávacím programem a dovolenou si tak více užijete. Pokud máte speciální požadavky na dovolenou, rádi vám vyhovíme, stačí nás kontaktovat.

Evropa

Z Dublinu do Moskvy, Atén, za polární kruh, naše ucelená řada evropských cest vybírá to nejlepší, co tento nádherný kontinent může nabídnout. Ať už si chcete vybrat multi-destinační cílení k poznání Evropy, jednosměrnou cestu mezi dvěma snadno přístupnými městy, nebo se zaměřit více na konkrétní zemi či region, u nás máte z čeho vybírat. Chcete se ponořit do italské bohaté kultury nebo toužíte více poznat východní Evropu? Navštívit kosmopolitní města Německa nebo poznat Španělsko? Buďme upřímní – rozhodování o tom, kam jet, je polovina zábavy! Můžete si najít perfektní evropské zážitky. Buď podle místa určení, nebo výběrem stylu cestování, který je právě pro Vás to pravé.

Asie

Je ctěná cestovateli po celá staletí díky exotické povaze a titulu nejlidnatějšího kontinentu na světě. Asie je původním domovem pro některé ze světově nejznámějších kultur a fascinujících tradičních společností. Asie nabízí svým návštěvníkům úžasný svět plný historie, nadčasových mytologií a obyvatel různých povah. Velká plocha je ponechána pro odlehlé lesy a široké rozlohy bezkonkurenčních přírodních krás. Život v Asii působí na mnoha místech různým tempem – od neony zalité Tokio po osamělé himálajské náhorní plošiny. Udělejte si čas na odpočinek na klidných plážích v Thajsku, prozkoumejte Velkou čínskou zeď, nebo se ztraťte v barvách Bombaje. Ať už jsou to tropické deštné pralesy na Borneu, nebo kopce Nepálu, Asie je místo plné zajímavostí.

Afrika

Vyjeďte s námi na safari a zažijte svět, kde příroda vládne. Můžeme Vám nabídnout kombinaci luxusního a pravého dobrodružství. Pracujeme s kontinentálně nejlepšími průvodci a přivedeme Vás do srdce divoké přírody s unikátními mobilními stanovými tábory, elegantně a ekologicky šetrné nástupce klasického afrického safari Roosevelta a Hemingwaye. Navštivte východní africké safari a buďte svědky migrace, kde stovky tisíc pasoucích se zvířat s predátory překračují pláně Keni a Tanzanie. Vydejte se do Jižní Afriky na vodní safari ve vydlabané kanoi přes Botswany Okavango Delta s návštěvou mocných Viktoriiných vodopádů v Zimbabwe.

Austrálie

Existují tisíce velkých australských zážitků a je z čeho vybírat. Náš Aussie specialista Event Manager zažil a realizoval již mnoho zájezdů. Odborníci na Austrálii, naši Aussie specialisté, kteří cestovali po celé Austrálii, mají zkušenosti, které Vám pomohou plánovat a zažít dobrodružství. Víme, co je třeba na cestu sbalit, jaké bude počasí, a jak se spojit s místními obyvateli. Pokud jste zamýšleli vydat se na Sydney Harbour, cítit teplo australského vnitrozemí nebo se potápět na Velkém bariérovém útesu, kontaktujte nás a budete si brzy užívat své vlastní zkušenosti.

Amerika

Někdo si představí velká a rušná města plná obchodů, jiný krásné pláže a další přírodu, kterou jinde nenaleznete. Amerika zasahuje do všech podnebných pásem. Nabízí tedy pro každého něco. Pro milovníky zimních sportů kvalitní lyžování, pro dovolenkáře tropické koupání po celý rok a pro objevitele různorodá města a památky. Z České republiky jezdí mnoho lidí za nákupy už jen proto, že je tam levněji. My doporučujeme vymezit si více volného času a spojit všechny uvedené aktivity dohromady.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

cs_CZ