Ceproka Team

Cestujete s námi už 30 let

Za zážitkovou dovolenou považujeme dovolenou, která se neopakuje každým rokem a je něčím jedinečná. Takový zájezd přináší mnoho zážitků a vzpomínek. Určitě by měl každý takovou zkušenost zažít.

Nejvíce připravujeme vysokohorské výšlapy s osvědčenými horskými průvodci do různých koutů světa. Každým rokem také připravujeme mnoho sportovních akcí jako jsou závody F1, playoff NHL nebo nejvyšší fotbalová liga. Ani další různé zážitky pro nás nejsou novinkou. Rádi se s vámi pobavíme o vašich požadavcích a v rámci dovolené na míru pro vás připravíme unikátní a jedinečné prožitky.

Let balónem

Let balónem je nezapomenutelný a romantický zážitek. Nechceme vás omezovat pouze na lety v České Republice, ale umožňujeme lety napříč celým světem. Dnešní technika nabízí například let balónem přes Pacifik.

Výstup na Mont Blanc nebo jiný vrchol

Mont Blanc jako nejvyšší vrchol Evropy přitahuje velkou pozornost. Každoročně sem vystoupá tisíce turistů a lezců. Díky nám mezi nimi můžete být i vy. Zajistíme odcestování z libovolného místa a s průvodcem vás dovedeme až na vrchol a zpět. Pokud si nevěříte hned na takto vysokou horu, připravíme i výstup na jiné vrcholy jako je Triglav nebo Gerlachovský Štít a další.

Via ferrata

Ferraty jsou určeny pro vysokohorské turisty nebo nadšence, kteří nejsou horolezci, ale stejně by se rádi podívali na nějaký vrchol. V naší zemi je několik zajištěných cest, které jsou spíše cvičného charakteru. Proto pořádáme zájezdy do Dolomit – mekky ferrat.

Sjezd řeky

Specializujeme se hlavně na pořádání sjezdu zahraničních řek i s bohatým doprovodným programem v rámci dovolené na míru. Pokud si budete přát, umíme zařídit vodáckou akci i na řekách v České Republice.

Potápění se žraloky

Potápění se žraloky je nevšední zážitek na celý život. Důležitá je při této akci bezpečnost, na kterou stoprocentně dbáme. K potápění domluvíme jen velmi zkušené potápěče s nejmodernější a kvalitní technikou. Pro památku na tuto událost budou připraveny kamery a foťáky.

Pobyt na jachtě

Láká vás představa, že objedete celé pobřeží předem vybrané země a průběžně se budete koupat na těch nejlepších plážích, které příroda nabízí? Samozřejmě můžete pobyt na lodi proložit i zastavením se v přístavu a poznáním nějakého města. Připravíme celý program podle vašich požadavků. Také zajistíme celý zájezd i s lodí a zkušeným kapitánem.

Kiting

Kiting jako takový nabízí mnoho poddruhů svého odvětví, jak si užít větrných podmínek. Jestli vás zaujal snowkiting, kiteboarding, landkiting nebo i jiné, domluvte si s námi schůzku a připravíme pro vás tento sportovní zážitek na celý den i s instruktorem. Pokud vás zaujal kiting, který není možný v našich podmínkách nebo si chcete užít třeba prodloužený víkend, připravíme pro vás zájezd na míru i do zahraničí.

Sportovní akce

Ve spolupráci s agenturami specializujícími se na sport v zahraničí, pořádáme zájezdy na sportovní akce pro skupiny i jednotlivce. Již v minulosti jsme například pořádali zájezd do Pekingu na Olympijské hry. Pokud máte zájem o jakýkoliv druh sportu, připravíme vám zážitek na míru.

cs_CZ