Ceproka Team

Cestujete s námi už 30 let

Teambuildingové akce a relaxační hry přispívají ke vzniku společných zážitků a umožňují účastníkům využít nepoužívané přístupy, odkrýt rezervy a pomáhat v komunikaci jednotlivců i celých týmů. Pořádáme nejen Golf Team Building pro firmy, ale pro všechny, kteří rádi cestují, hrají golf a objevují nové destinace. Nabízíme golfové pobyty a kurzy v zahraničí, golfové zájezdy na klíč pro jednotlivce i skupiny, zajišťujeme zahraniční golfové kurzy a zajímavé golfové akce v mnoha zemích světa.

Teambuildingové hry golfu ve světě patří mezi nejúspěšnější vzdělávací programy. Naše cestovní kancelář je Vám schopna nabídnout osobní trenéry golfu, kteří Vás naučí nejen hře, ale i etice a psychologii golfu. Pořádáme golfové hry po celém světě jako součást poskytování týmových aktivit v golfovém centru. Zahrát si golf ve světě je skvělý způsob, jak se vzdělávat, povzbudit své zaměstnance a poskytnout jim rozptýlení v atraktivním prostředí. Golf teambuilding je vždy pozoruhodná událost, kde jsou zajištěny nejlepší služby a servis první třídy za rozumnou cenu. Firemní golfové akce lze zrealizovat v segmentu pro zkušené hrající golfisty i začínající hráče.

Světové golf centrum

Zahrát si golf v některém ze světových center je přesně to pravé. Atraktivní prostředí, luxusní ubytování a špičkový servis světových golfových center Vám nabízíme již řadu služeb, přičemž rozsah našich služeb na klíč není omezen: světová golfová centra prvotřídní potraviny a nápoje tréninkové školicí nástroje golfu týmové putting a chipping soutěže soutěž jednotlivců a vyhodnocování profesionálně řízený teambuildingový program špičkové vybavení (golfové hole, klíny, míčky, výstroj) osobní instruktoři a instrukce (chipping, putting, Full Swing)

Pořádání golfových zájezdů do zahraničí

O golfovou dovolenou a teambuilding golf v zahraničních destinacích je stále větší zájem, a proto Vám nabízíme širokou nabídku světových golfových hotelů a programů. Zajistíme Vám kompletní cestovní servis na klíč, který zahrnuje dopravu, luxusní ubytování, rezervace green fee, golfové trenéry či doprovod. V našich zeměpisných šířkách jsou pro golf v zimě nepříznivé podmínky a proto je naše nabídka orientována také na golf v zahraničí, kdy si zahrajete na zajímavých golfových hřištích v rámci své zimní dovolené u moře. V zimním období doporučujeme zejména golf v Thajsku či Egyptě a pro náročné hráče organizujeme golf ve Spojených arabských emirátech. Uprostřed letní sezony Vám nabídneme například atraktivní golfové prostředí na ostrově Korfu, golf na Floridě nebo v Portugalsku. Na počátku a konci hlavní letní sezony Vám můžeme pro golf doporučit Tunisko nebo Turecko.

Golfové zájezdy na klíč

Naše cestovní kancelář pořádá golfové zájezdy do mnoha světových destinací a své golfové znalosti si můžete užít v exotických zemích jako JAR, kde Kapské Město a Knysna nabízejí úplný ráj pro golfisty. Nabízíme Vám také golfové Rakousko, Francie, Maďarslo, Bulharsko, Itálie, Německo, Slovensko, Švýcarsko, Španělsko (Costa del Golf je nejoblíbenější golfový region v Evropě), Skotsko, Bahamy, Brazílie, Kypr, Maledivy nebo Mauritius, který je zárukou absolutní spokojenosti golfové dovolené i pro nejnáročnější klienty. Zajistíme Vám golf nejen v různých státech světa, ale dokážeme tuto aktivitu propojit i s jinými zážitky. Atraktivní je např. safari v Keně, které se může stát Vaší příští dovolenou.

cs_CZ